Получаване на дипломи на завършилите студенти

Уважаеми колеги,

Съобразно създалата се ситуация и невъзможността за провеждане на промоции, Университетът обяви  график през м. юни, който да даде възможност завършилите студенти да получат дипломите си, без събиране на много хора и контролиран достъп. Създадена е организация за спазване на всички противоепидeмични мерки.

Ръководството на университета не разрешава използването на тоги.

Завършилите студенти, които не са се подписали или не са предоставили снимка, трябва да се свържат предварително, преди обявените дати с инспектор Петя Лупова по мейл или тел.

Получаването на дипломите ще става, както следва:

  • Място: в 11 ауд., вход от северната страна на сградата на Ректората (където се намира служ. паркинг с бариерата и сградата на УИЦ). Входът към 11 ауд. е до вратата на Учебния театър;
  • Час: от 10:00 до 14:00 ч.;
  • Дати: на 16 юни 2020 г. – студенти от редовна форма на обучение; на 17 юни 2020 г. – студенти от задочна форма на обучение;
  • Поредност на връчване на дипломите: първо се връчват дипломите на отличниците, а след това – по азбучен ред (по малките имена) на абсолвентите;

В 11 ауд. влиза само абсолвентът (като спазва противоепидeмичните мерки), който получава дипломата си от представител на деканското ръководство. След като получи дипломата си, абсолвентът напуска залата и извиква следващия свой колега (тази информация ще му бъде дадена от организаторите).

В залата ще има осигурено служебно заснемане на връчването на дипломите – след приключване на събитието снимките ще бъдат качени в облак и предоставени на абсолвентите.

Пред 11 ауд. ще бъде осигурен транспарант с логото на Юридическия факултет, пред който абсолвентите ще могат да се снимат самостоятелно със своя снимачна техника.

Благодарим за проявеното разбиране и отговорно отношение.